top of page

Ingenieurs voor de fysieke leefomgeving

Civilink Ingenieursbureau richt zich op het kwalitatief hoogwaardig voorbereiden en begeleiden van projecten in de fysieke leefomgeving.

Onze kennis en kunde zetten we zowel in bij de engineering van projecten op ons kantoor in Nieuw-Vennep, de directievoering en het toezicht op het werk als bij het leveren van ondersteuning en capaciteit op de locatie van onze opdrachtgevers.
 

Wat we doen en bieden

Onze diensten

Engineering

De visie van Civilink op engineering is dat een doordacht ontwerp, technisch goede en volledige tekeningen en een zorgvuldig opgesteld bestek of contract de basis zijn voor een succesvolproject waar onze opdrachtgevers en wijzelf trots op zijn.

icon-engineering.png
icon-directievoering.png

Directievoering / toezicht

Civilink Ingenieursbureau zorgt tijdens de uitvoeringsfase van een project voor deskundige uitvoeringsbegeleiding. Zowel als logisch vervolg op het door ons voorbereidde werk als de inzet van een directievoerder, toezichthouder of een compleet team op een werk binnen de organisatie van de opdrachtgever.

icon-projectmanagement.png

Projectmanagement

Projectleiding is een vak apart. In onze visie kun je een project alleen goed aansturen met een gedegen kennis van de inhoud. Regie houden en de eindverantwoordelijkheid nemen door te weten wat belangrijk is, risico’s proactief beheersen en op inhoud te sturen op de momenten die cruciaal zijn. 

icon-dertachering.png

Detachering

'Projectsupport' - Zo noemen wij onze inzet van medewerkers op interim basis. Daarmee geven wij invulling aan vragen op het brede gebied van de civiele techniek. Van de echte grond-, weg- en waterbouw, constructies tot cultuurtechniek, openbare verlichting en gebiedsontwikkeling.

Recente projecten

projecten
2020 Voorrangspleinen Zuiderzeeweg Amste
Voorrangspleinen Zuiderzeeweg Amsterdam
2019 Stationsplein Utrecht.jpg
Herontwikkeling Stationsgebied
Utrecht
2020 Hyde Park Hoofddorp.jpg
Ontwikkeling Hyde Park Hoofddorp
2020 Herinrichting Middenhoven.jpg
Herinrichting Middenhoven Amstelveen
2020 Groot onderhoud wegen Amsterdam-Noo
Groot Onderhoud wegen Amsterdam-Noord
Projectcollage.png
Bekijk meer projecten
Contact
bottom of page