top of page
Tekening rotonde_2480x516.jpg

Onze diensten

Civilink Ingenieursbureau is actief in de voorbereiding en uitvoeringsbegeleiding van civieltechnische projecten. De engineering van projecten doen we op ons kantoor in Noordwijk, van waaruit we opdrachtgevers in heel Nederland van dienst zijn. Met ervaren en kundige medewerkers die op een pragmatische wijze projecten tot een goed einde brengen.

In het verlengde van de voorbereiding leveren we directievoering UAV en houden toezicht op de uitvoering van civiel- en cultuurtechnische projecten. We zetten een compleet team van directievoerder, toezichthouders en ondersteuning in voor de begeleiding van een werk of leveren individuele directievoerders en toezichthouders op basis van projectdetachering.

Ook de inzet van professionals voor invulling van benodigde capaciteit en kennis op tijdelijke basis behoort tot onze dienstverlening. Wij noemen dat projectsupport. Binnen ons eigen bureau of in ons uitgebreide netwerk zoeken we naar een passende invulling met deskundige en ervaren medewerkers waaraan we onze naam durven te verbinden.
 

Engineering

De visie van Civilink op engineering is dat een doordacht ontwerp, technisch goede en volledige tekeningen en een zorgvuldig opgesteld bestek of contract de basis zijn voor een succesvol project waar onze opdrachtgevers en wijzelf trots op zijn.

icon-engineering.png
icon-directievoering.png

Directie / toezicht

Civilink Ingenieursbureau zorgt tijdens de uitvoeringsfase van een project voor deskundige uitvoeringsbegeleiding. Zowel als logisch vervolg op het door ons voorbereidde werk als de inzet van een directievoerder, toezichthouder of een compleet team op een werk binnen de organisatie van de opdrachtgever.

icon-projectmanagement.png

Projectmanagement

Projectleiding is een vak apart. In onze visie kun je een project alleen goed aansturen met een gedegen kennis van de inhoud. Regie houden en de eindverantwoordelijkheid nemen door te weten wat belangrijk is, risico’s proactief beheersen en op inhoud te sturen op de momenten die cruciaal zijn. 

Detachering

'Projectsupport' Zo noemen wij onze inzet van medewerkers op interim basis. Daarmee geven wij invulling aan vragen op het brede gebied van de civiele techniek. Van de echte grond-, weg- en waterbouw, constructies tot cultuurtechniek, openbare verlichting en gebiedsontwikkeling.

icon-dertachering.png
bottom of page