Herinrichting Antoniuslaan Sassenheim

Opdrachtgever: Gemeente Teylingen

De gemeente Teylingen heeft met een integrale aanpak het maaiveld vernieuwd in de Sint Antoniuslaan, Dr. de Visserlaan, Menneweg (tussen J.P. Gouveneurlaan en Parklaan) en het voorplein van de school in Sassenheim. Gelijktijdig is een hemelwaterriool aangelegd voor de afkoppeling van het hemelwater.

Civilink heeft in een open dialoog voorafgaand aan de bewonersavonden en ontwerpsessies de bewoners met een 'belevingsscan' gevraagd naar hun beleving. Deze scan gaf, naast de informatie uit het stakeholdersoverleg, inzicht in de behoeften en wensen van de omgeving en vormde input voor het ontwerpproces. Civilink begeleidde het gehele participatietraject en heeft samen met de bewoners een schetsontwerp gemaakt, ondersteund door 3D-visualisaties. Aan de hand van deze visualisaties konden bewoners hun voorkeur aangeven. Na het opstellen van het bestek en de aanbesteding hield Civilink dagelijks toezicht op de uitvoering. 

De gemeente Teylingen hecht veel waarde aan goede participatie met de bewoners en belanghebbenden. De uitvoering van het door de bewoners gewenste ontwerp heeft geleid tot een mooie wijk die weer jaren mee kan en met tevreden bewoners en een trotse gemeente.
 

Drachmeweg 127 - 2153 PA Nieuw-Vennep

Telefoon: (0252) 680 280

  • Civilink LinkedIn

© 2020 Civilink.nl. Proudly created by etopia.nl