top of page

Toezichthouder Civiel

Over de functie

Als toezichthouder ben je het centrale aanspreekpunt op het werk en bewaak je de kwaliteit en voortgang van de projecten.

Werkzaamheden

Je controleert de projecten kritisch op het naleven van de juiste hoeveelheden, de technische kwaliteit en de communicatie met de omwonenden en bedrijven neem jij voor rekening. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de project- en bestekadminstratie,

Je stelt werkplannen op en rapporteert jouw bevinden aan de directievoerder of projectleider. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in het westen en midden van het land en vandaar dat jij ingezet kan worden op verschillende projecten, voor kortere of langere tijd en afwisselend van aard en omvang.

Klinkt dit als een opdracht voor jou? Kijk dan snel bij de functie-eisen waar je minimaal aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de functie. 

Functie-eisen

Neem jij graag een assertieve rol aan op het moment dat zich een probleem voordoet, ben jij communicatief vaardig en herken jij jezelf in onderstaande punten:  

  • Afgeronde mbo/hbo opleiding in de richting van civiele techniek;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring;

  • Sterke affiniteit met de uitvoering. 

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

We nodigen echter ook uitvoerders van civiele aannemingsbedrijven, die toe zijn aan een andere werkkring, uitdrukkelijk uit om te solliciteren. Aan de hand van training en opleiding bieden we de kans op een nieuwe carrière.

Contact
Interesse om eens verder te praten? Neem dan contact op met Nico Zijlstra op telefoonnummer (071) 420 85 86 of e-mail Nico Zijlstra.

bottom of page