top of page

Directievoerder UAV

Over de functie

Als directievoerder ben je verantwoordelijk voor de integrale civieltechnische uitvoering van werken in de GWW, waarbij ook constructieve, cultuurtechnische- en openbare verlichting aspecten aan de orde kunnen zijn. In deze projecten lever je vakinhoudelijke expertise en organiseer je als rechterhand van de projectleider of projectmanager alle werkzaamheden in de uitvoeringsfase.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van toezichthouders, je voert directie UAV over kleine en grote multidisciplinaire projecten, je adviseert over de haalbaarheid van projecten en levert vanuit de realisatie input voor de voorbereiding. Jij bent de voorzitter van bouwvergaderingen, je stemt de werkzaamheden af binnen het projectteam en informeert andere collega's, bestuurders, burgers, particuliere instellingen en aannemers.
Je opereert zowel binnen de organisatie van onze opdrachtgevers als vanuit ons kantoor op onze eigen projecten. Daarnaast lever je voorafgaande aan de aanbesteding een bijdrage aan de toetsing van onze bestekken op inhoud en praktische uitvoerbaarheid.

Klinkt dit als een opdracht voor jou? Kijk dan snel bij de functie-eisen waar je minimaal aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de functie.

Functie-eisen

Ben je zelfstandig, nauwgezet, daadkrachtig en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande punten:

  • Afgeronde mbo/hbo opleiding in de richting van civiele techniek;

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

  • Kennis van UAV en RAW-systematiek is een vereiste;

  • Kennis van UAV-gc en SCB is een pré;

  • Overheidservaring en bestuurlijke sensitiviteit is een pré.

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact
Interesse om eens verder te praten? Neem dan contact op met Nico Zijlstra op telefoonnummer (071) 420 85 86 of e-mail Nico Zijlstra.

bottom of page